Hverdagsnatur

Hverdagsnatur er den naturen vi har rundt oss uansett om vi bor i byen eller på bygda, ved sjøen eller på fjellet. Hverdagsnaturen består av dyr og planter som er tilpasset mennesker.

Ofte er hverdagsnaturen den delen av naturen som er undervurdert, ofte nedgjort og mange har negative følelser. Mange liker for eksempel ikke edderkopper, kråker og måker, men uten å vite så veldig mye om dem.

Viten og historier om den naturen som er omkring oss forhøyer verdien av den.

Comments are closed.

Dette er en blogg om naturformidling - formidling av natur og naturfag - herunder planter, dyr, naturfotografering, geologi, GIS, GPS, vær, kulturhistorie og menneskets opplevelse av og plass i naturen, samt eksperimenter innen realfag.
Om Hanne Madsen
Jeg er utdannet geolog og jobber som museumslektor. Jeg bor i Norge, men er dansk. På fritiden har jeg firmaet "Naturformidling Hanne Madsen". Her gjennom tilbyr jeg salg av naturfoto, ulike kurs, foredrag, artikler om natur samt guidet turer i både Norge og Danmark. Kontakt: hanne.madsen(at) naturformidling.com
Kalender
November 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Slideshow